Tinder-matchningar: Vad ar det? hur ser man dem? och mer

Forut narvarande har applikationer for att mota folk anvants i stor man, och varje dag far de mer social mening. Detta beror pa att med utvecklingen fran manniskor har tekniken aven anpassat sig. Men flera ganger forstar vi ej vissa termer, som i fallet med matchar tinder.

Nar det kommer till att ses manniskor ar sociala natverk och applikationer ett fran de basta alternativen, sa lange du anvander dem ansvarsfullt och medvetet. Men fastan detta, I manga fall kan problem uppsta., som att inte kanna till nagra specifika termer eller processen pro att forratta dem, en fran dem ar Matches tinder.

Vad ar tinder-matchningar och nar uppstar de?

Forut att koppla denna term ar det forsta du bor kanna till att likes https://internationalwomen.net/sv/nicaraguanska-kvinnor/ i denna applikation inte traffa kungen samma fason som kanske i andra sociala natverk. Nar par personer tycker om varandra a » genererasMatch». Pa sa fason skapas automatiskt en pratstund sa att bada kan interagera.

Huvudsyftet med denna applikation, som du kan presentera dig, ar att ringa just det att ske. Med tinder-matchningar kan du interagera med olika folk fran alltsammans varlden, det kan vara nagra som ar nagra kilometer bort, eller till och med med en anvandare som till exempel befinner sig gallande en annan kontinent.

Det viktiga med matcher ar det genereras i bada anvandarna for att skapa konversationen. Och det ar ej en inte svar handhavande, darfor det ej finns nagot metod att kanna till vem som har gillat din profil eller nar de gjorde det, det ar en undran om svang.

Det finns otaliga konsument som inneha knep for att ta reda pa vem som inneha gillat deras profil. Men for detta behover du en fargton, och att ha ledig premiumversion av Tinder, fran gratis kan du inte skapa det.

Vad ar en like gallande tinder?

Det ar sa arme en person kan reagera gallande din profil och presentera dig att de gillade den eller fangade deras uppmarksamhet. Det finns tva metod du kan ge en like; den forsta ar att enbart fora fingret kungen skarmen at hoger precis nar du ser en anvandares profil visas. Den andra ar genom att skrida in i den personens profil pa rak arm och pragla gallande det grona hjartat som visas pa skarmen.

Hur ar super?

Detta ar ett annat metod som en person kan visa nar de tycker om din profil och det fangar deras uppmarksamhet, visas med en bla stjarnikon och har skillnader med betraffande gallande motsvarighet. Du kan foreta detta i genom att svepa uppat, men tank kungen att du bara kan hantera den en gang om dagen.

Bast fran allt, till skiljaktighet fran likes, superlikes visar tvart din profil forut den andra anvandaren. Gallande sa satt finns det fler chanser att han kommer att vara intresserad av dig.

Varje visas tinder-matchningar?

Det forsta du bor veta ar att det ej finns nagot satt att se matcherna i gratisversionen fran Tinder. Forut detta tvungen du bekosta och ladda ner »Tinder Gold.” Efter detta bor du bega foljande:

  • Nar du har laddat ner premiumversionen till din telefon maste du vidga den.
  • Sedan tvungen du kora ikonen som inneha formen fran en diamant.
  • Pa max kan du avsyna antalet likes du inneha kungen din profil.
  • Bra i numret plikt du klicka pro att avsyna var och en av profilerna som inneha lamnat en like till dig. Det ar sant att du kan kika detta med det kostnadsfria kontot, men de verkar suddiga, darfor kan du ej specificera namnen.
  • Vet redan detta du kan dumpa din like, och att matchningen genereras va letar du efter eller vantar pa?

Hur kan du angra tinder-matchningar?

Att angra en matchning i tinder ar grymt enkelt, du behover enbart ga in i chatten pro personen som du interagerade med och glana i alla alternativ som visas for den som anser »angra matchning». Molnfritt, gallande detta satt kommer reaktionen fran listan ovan bada att avdunsta.

Hur sa kan du bega for att ringa fler matchningar?

Det finns noll hack som fungerar hastigt, men va du kan handla ar omskapa din profil till en som ar hejdlost attraktiv for de andra anvandarna. Kom ihag att som en applikation hittar du vanligtvis likes ifall folk uppskattar vad de ser och det fangar deras uppmarksamhet.

Du plikt aven beakta till vilken typ av folk du vill locka, och enligt detta kan du matcha din profil tills du nar ditt mal. Kom sa klart ihag att foreta det ansvarsfullt och med respekt till att det fortfarande ar ett socialt natverk, dar vem som helst kan komma in.

Hur lang tid kan sjalv ta att anpassa?

Det finns ingen slutlig tidsgrans. Det beror kungen otaliga grej: en fran dem kan vara antalet likes du far, utseendet gallande din profil, uppdateringarna fran dina bilder, minuterna per dag du spenderar i applikationen, bland annat.

I Genom att beakta till dessa detaljer och alstra de nodvandiga andringarna kan du forstora chanserna for ta emot en eller flertal matchar tinder nar du minst anar det.

Vad amna sjalv producera om sjalv inneha en match men han ej pratar?

Detta ar ett problem som forekommer vanligtvis, det beror kungen att, trots att bada personerna visar nagon ganska av entusiasm forut den andra, sa vet de fortfarande ej hur de amna starta konversationen. Det sakraste ar att ifall du har en match och han ej tala med dig sa ar det pga inneha ingen fornimmelse ifall hur sjalv ska ga av stapeln konversera med dig, betrycka dig ej och ta initiativet allena.

Har sjalv potential att inregistrera en match som jag ej vill ta emot?

Givetvis, du kan redogora vilken match som helst som du tycker ar stotande for dig, eller sa vill du helt spartanskt ej. Kom bara ihag att du maste gora det utan att affektera den andra personens profil valj det specifika val som du inte vill godta det pro.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *